Toners

A-kwaliteit = ongeopend, nieuwste verpakking, retailverpakking.

 

In deze categorie vallen onbeschadigde, origineel gesloten en meest actuele verpakkingen. De verpakking is niet geopend geweest. In principe zoals het product in de winkel geleverd verkocht wordt.

Voor HP geldt:

HP verpakkingen in een onbeschadigde zwarte doos.

Advies:

Als er stickers op de doos zitten, deze graag laten zitten. Het eraf halen van stickers veroorzaakt vaak beschadigingen. Eventueel bedrijfsgegevens die op de sticker vermeld staan kunt u met een stift doorstrepen. Wij zullen deze stickers na ontvangst direct verwijderen.

B-kwaliteit = ongeopend, nieuwste verpakking, met kleine beschadigingen.

In deze categorie vallen origineel gesloten toners met kleine gebreken, bv. kleine beschadigingen en opschriften, de verpakking is niet geopend geweest.

Voor HP geldt:

A kwaliteit onbeschadigde toners in een lichtblauwe verpakking met lichtblauw hologram, of zwarte doos met kleine beschadigingen.

Advies:

Als er stickers op de doos zitten, deze graag laten zitten. Het eraf halen van stickers veroorzaakt vaak beschadigingen. Eventueel bedrijfsgegevens die op de sticker vermeld staan kunt u met een stift doorstrepen. Wij zullen deze stickers na ontvangst direct verwijderen. Wij zullen deze stickers na ontvangst direct verwijderen.

C-kwaliteit = zware verpakkingsschade, open doos, zonder doos, nog wel geseald.

In deze categorie vallen alle toners met geopende of ontbrekende en sterk beschadigde verpakkingen. De toners moeten nog origineel geseald zijn en in het plastic zitten.

Voor HP geldt ook:

A-kwaliteit verpakkingen in een lichtblauwe doos met donkerblauwe zegel B-kwaliteit toners met kleine gebreken, bv. kleine beschadigingen en opschriften.

Advies:

Als er stickers op de doos zitten, deze gaarne laten zitten. Het eraf halen van stickers veroorzaakt vaak beschadigingen. Eventueel bedrijfsgegevens die op de sticker vermeld staan kunt u met een stift doorstrepen. Wij zullen deze stickers na ontvangst direct verwijderen.

Inktpatronen

A-kwaliteit = ongeopend, onbeschadigd, minimaal houdbaarheidsdatum 6 maanden.

Inktpatronen in onbeschadigde, niet beplakte of beschreven originele verpakking in principe zoals het product in de winkel geleverd wordt verkocht, waarvan de houdbaarheid nog minimaal 12 maanden is (voor zover een houdbaarheidsdatum aangegeven is).

B-kwaliteit = ongeopend, onbeschadigd houdbaarheidsdatum 2-12 maanden.

Inktpatronen in onbeschadigde, niet beplakte of beschreven originele verpakking in principe zoals het product in de winkel geleverd wordt verkocht, waarvan de houdbaarheid nog 2-6 maanden is. (voor zover een houdbaarheidsdatum aangegeven is).

C-kwaliteit = originele verpakking max. 2 jaar afgelopen, zonder verpakking, in folie geseald.

Hieronder vallen patronen waarvan de verpakking ontbreekt of origineel verpakte patronen, die maximaal 2 jaar over datum zijn.

Cash4Clubs

Kapelhoek 6

3833 BW Leusden

 

Telefoon: 033-2852064

Mail: info@cash4clubs.nl

 

Kamer van Koophandel: 17271202

BTW nummer: NL821689034B01


© 2024 Mister Cartridge | Ontworpen en gebouwd door COMMPRO