Mister Cartridge

Wij zijn een onderdeel van Mister Cartridge. Mister Cartridge heeft jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop van originele toners en inktcartridges. We zijn actief in zowel in Nederland als België. Dankzij ons innovatieve in- en verkoop concept zijn wij in staan om originele printersupplies onder distri-prijzen aan te bieden aan eindgebruikers en wederverkopers.

Inkoop van printersupplies

Via verschillende aankoop-sites bieden wij bedrijven, handelaren en retailers de mogelijkheid om hun overtollige voorraad aan ongebruikte originele printersupplies makkelijk en snel tegen marktconforme prijzen aan ons te verkopen. Alle merken zijn welkom en we kopen zowel A-verpakkingen, B-verpakkingen als ‘’outbox’’-producten aan.

Originele toners

Als gevolg van ons succesvolle aankoopbeleid kunnen we bedrijven, particulieren en retailers laten profiteren van zeer scherpe verkoopprijzen. Wij bieden onze toners en cartridges aan via de website origineletoners.nl.

Cross-selling

Mister Cartridge is partner van de Bepro Groep. Mister Cartridge behartigt binnen deze groep de Benelux-landen. Alle leden van dit innovatieve ‘cross-selling’-concept voeren hun voorraad samen in één groot, virtueel magazijn en bundelen op deze manier hun krachten. Dat zorgt ervoor dat we meer dan 5000 verschillende producten op voorraad hebben die tegen scherpe prijzen kunnen worden afgezet.

Tijdlijn

1998 - Het begon allemaal in 1998 als één van de eerste inzamelaars van lege toner- en inktcartidges in Nederland.

2006 - Om het opgebouwde netwerk breder van dienst te kunnen zijn, starten we met de in- en verkoop van overtollige ongebruikte toners.

2013 - Verkoop van onze leeggoed divisie. Hierdoor kunnen we ons 100% focussen op onze huidige bedrijfsvoering.

2014 - Begin van samenwerking met de Bepro groep met de ontwikkeling van de innovatieve aankoop-shop gevolgd voor de verkoop-shop.

2015 - Invoering van virtuele internationale magazijnen.

2016 - Deelname aan de Paperworld/Reman Expo Frankfurt.

2017 – Fine tuning internationale in- en verkoop platform met locaties in o.a. in België, Duitsland en Italië

2018 - Mijlpaal door het bereiken van de 5000ste klant die overtollige toners aan ons verkoopt

2019 – Verhuizing naar ons nieuwe internationale magazijn/kantoor aan de Kapelhoek.

Cash4Clubs

Kapelhoek 6

3833 BW Leusden

 

Telefoon: 033-2852064

Mail: info@cash4clubs.nl

 

Kamer van Koophandel: 17271202

BTW nummer: NL821689034B01


© 2024 Mister Cartridge | Ontworpen en gebouwd door COMMPRO